Terug

Chuck eye steak | Spaans Wagyu

Chuck eye steak | Spaans Wagyu

19,50

200 gram
De Spaanse chuck eye steak is een mooi stuk rundvlees met een intense marmering en veel smaak.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

De Spaanse wagyu chuck eye steak is een geweldig mooi stuk vlees met een intense marmering en een geweldige smaak. Er wordt ook wel gezegd dat de chuck eye steak de buurman is van de ribeye. Het vlees is heerlijk mals en perfect van smaak waardoor je alleen een beetje zout nodig hebt.

Het product wordt geleverd in een skintray verpakking en de hoeveelheid is geschikt voor één persoon. Haal de steak één dag voor gebruik uit de vriezer en laat langzaam ontdooien in de koeling. Haal het vlees net voor de bereiding uit de koeling. Breng het vlees op smaak met een beetje zout en bereid op de barbecue of in de pan.

Bereiding

Bak of grill het vlees bij voorkeur medium-rare of medium voor het beste resultaat. Voor medium-rare houd je een kerntemperatuur aan van rond de 56 graden en moor medium rond de 61 graden. Let op tijdens de bereiding van het vlees dat je geen boter of olie toevoegt. Zorg voor een hete pan en bak hierin het vlees aan beide zijden voor ongeveer 2 minuten. Door de verhitting smelt het vet in het vlees en zorgt ervoor dat je het vlees bakt in zijn eigen vet. Zet het vuur lager als het vlees mooi goudbruin is en bak tot de gewenste garing.

Naast de Wagyu chuck eye steak hebben wij diverse producten van Finca Santa Rosalia in ons assortiment, zoals de Wagyu denver steak en de Wagyu ribeye.

Herkomst Wagyu chuck eye steak

Onze Spaanse Wagyu chuck eye steak is afkomstig van Finca Santa Rosalia, wat staat voor het beste Wagyu wat Spanje te bieden heeft. Het Wagyu vlees is een cross breed zoals dat heet met een Japannees black van Kobo. De runderen krijgen een speciaal met zorg samengestelde voeding waaronder wijn als natuurlijke bron van antioxidanten en graan en grass. Het bedrijf staat bekend om het dierenwelzijn en heeft daarom een certificaat ontvangen van Bienestar Animal. Het mooie aan Finca Santa Rosalia is dat je ook een bezoek kunt brengen met gids die je rondleid door het bedrijf. Misschien leuk om te boeken als je op vakantie bent in Spanje in de buurt van Burgos.

Je Chuck eye steak | Spaans Wagyu eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,