Terug

T-bone | Nieuw-Zeeland

T-bone | Nieuw-Zeeland

24,95

€47,50 p/kg500 - 550 gram
De T-bone uit Nieuw-Zeeland heeft dankzij de vetmarmering een ongeëvenaarde smaak. Deze steak bestaat uit de entrecote en de ossenhaas.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

De T-bone uit Nieuw-Zeeland heeft dankzij de vetmarmering een ongeëvenaarde smaak. Een T-bone bestaat uit de entrecote en de ossenhaas. Je krijgt twee mooie stukken vlees die verschillen van elkaar in malsheid en structuur.

Een T-bone wordt gesneden van de dunne lende en de ossenhaas van een rund. Omdat een T-bone steak van de dunne lende komt, wordt het vlees ook wel entrecote genoemd. Het is heel gemakkelijk om een T-bone te herkennen. Deze vorm is bijzonder karakteristiek. Een T-bone is een steak met een T-vormig bot. Dit verklaart meteen de naam.

T-bone bereiden

De uitdaging bij het bereiden van een steak als deze is de garing van het vlees. Je hebt namelijk twee verschillende delen van een rund waarbij de ossenhaas het kleinste is. Voor de bereiding wil je graag beide delen medium bakken. Doordat de ossenhaas kleiner is zal deze eerder gaar zijn dan de entrecote. Het is daarom belangrijk dat je tijdens de bereiding op let dat je de ossenhaas minder hitte geeft dan de entrecote. Onze T-bone steaks uit Nieuw Zeeland zijn tussen de 500 en 550 gram waardoor je het vlees alleen even hoeft aan te bakken in een pan met roomboter en olie. Beide zijden bak je op hoge hitte voor ongeveer 2 minuten tot ze mooi bruin van kleur zijn. Controleer of de kerntemperatuur rond de 56 graden is en anders gaar je het vlees verder op laag vuur. Laat het vlees daarna rusten voor ongeveer 5 minuten.

Voordat je gaat bakken breng je het vlees eerst op smaak met een beetje zout en dep je het vlees droog. Hierdoor krijg je een mooie korst op het vlees.

T-bone | Nieuw-Zeeland | Recepten

Je T-bone | Nieuw-Zeeland eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,