Terug

Ribeye steak | wagyu Australisch

Ribeye steak | wagyu Australisch

40,30

€130 p/kgvanaf 300 - 350 gram
Een heerlijke wagyu ribeye steak uit Australië, die moet je natuurlijk een keer geproefd hebben.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

De Australian wagyu ribeye steak is een fijn mals stuk rundvlees met een intense marmering wat een heerlijke smaak afgeeft aan het vlees tijdens de bereiding. Het vlees is afkomstig van de rib van het rund. Wij hebben de ribeye reeds gesneden als steak zodat je ze makkelijk kunt bakken of grillen. De steak kun je het beste op kamertemperatuur laten komen en even heet aanbakken in een pan en dan langzaam verder garen. Het vlees heeft niet meer nodig dan een beetje zout door de heerlijke smaak van Australisch wagyu.

In ons assortiment hebben wij diverse soorten ribeye of het nu als steak is gesneden of aan stuk. Je kunt makkelijk het gewenste gewicht selecteren en toevoegen aan je winkelwagen.

Herkomst Australian wagyu ribeye

Het wagyu vlees uit Australië wat wij in ons assortiment hebben is afkomstig van Oakey Premium Wagyu. De runderen zijn 350 dagen graan gevoerd en hebben een gegarandeerde BMS score van tussen de 3 en 5. De runderen zijn 100% hormoon vrij. Het bedrijf is in 1988 ontstaan en heeft nog steeds als doelstelling om hoogwaardig wagyu rundvlees te produceren die betaalbaar is voor consumenten. Het Wagyu rundvlees is zoals ze het noemen een crossbreed. Dit wil zeggen dat het een kruising is tussen een volbloed Japanees Back en een Black Angus rund. Veel Wagyu vlees buiten Japan is een kruising tussen twee runderrassen. De smaak van Australische wagyu is intens en iets minder vet dan het vlees uit Japan. Mocht je geen liefhebber zijn van Japans Wagyu dan kunnen wij onze Australian wagyu ribeye zeker aanbevelen om eens te proberen.

Ribeye steak | wagyu Australisch | Recepten

Je Ribeye steak | wagyu Australisch eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,