Terug

Ribeye steak | Aberdeen Angus

Ribeye steak | Aberdeen Angus

18,75

€50 p/kgVanaf 350 - 400 gram
De Aberdeen Angus ribeye steak is een steak voor de echte liefhebbers. Super van smaak met een mooie marmering.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

De Aberdeen Angus Ribeye steak is een geweldige steak voor de steakliefhebbers. Het vlees heeft een zachte textuur en geweldige smaak. Door de genetische aanleg van het rund voor het gelijkmatig opbouwen van intramusculair vet blijft de steak sappig tijdens de bereiding. Het vet gat namelijk smelten tijdens de bereiding en geeft een heerlijke smaak af aan het vlees.

Wij hebben in productie mooie steaks gesneden van de ribeye met de juiste dikte zodat jij het vlees perfect medium-rare of medium kan bakken. Er zijn twee verschillende gewichtsklassen die we aanbieden. De bereiding is net zoals alle andere steaks van rundvlees. Bak het vlees voor ongeveer 2 minuten aan beide zijden op hoge hitte. Regel daarna het vuur lager van het fornuis en bak rustig door regelmatig te keren tot de gewenste garing.

Ben je opzoek naar Black Angus rundvlees? Neem dan eens een kijkje in onze Black Angus categorie. Hier staan alle producten die wij verkopen van die afkomstig zijn van dit runderras.

Aberdeen Angus runderen

Het vlees is afkomstig van het runderras Aberdeen Angus. De oorsprong van het rund ligt in Schotland en is ontwikkeld door de kruising van diverse runderrassen. Het rund heeft de aanleg voor het opbouwen van een mooie marmering in het vlees in combinatie met de juiste voeding. Er zijn twee soorten Angus van hetzelfde runderras. Onze ribeye steak is afkomstig van de Black Angus variant en niet de Red Angus.

Herkomst

Onze Aberdeen Angus Ribeye steak is afkomstig van Aberdeen Angus runderen uit Australië met het label Black Angus. De runderen zijn 120 dagen grain fed wat zorgt voor de mooie marmering en heerlijke smaak. Het rundvlees komt uit het Riverina gebied in het zuidwesten van New South Wales in Australia. Het is een agrarisch gebied en de regio staat bekend om zijn premium Black Angus rundvlees.

Je Ribeye steak | Aberdeen Angus eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,