Terug

Ribeye roast | wagyu Australisch

Ribeye roast | wagyu Australisch

343,00

€140 p/kgVanaf 2400 - 2500 gram
Een geweldige Wagyu ribeye roast uit Australië afkomstig van Oakey Premium Wagyu

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

De Australian wagyu ribeye roast is een fijn mals stuk rundvlees met een intense marmering wat een heerlijke smaak afgeeft aan het vlees tijdens de bereiding. Het mooie aan een ribeye roast is dat je zelf kan bepalen of je het vlees in steaks snijdt of dat je het vlees in zijn geheel gaart op de BBQ of in de oven.

Een ribeye roast is een mooi groot stuk vlees wat perfect geschikt is om in zijn geheel te bereiden en te serveren aan vrienden en of familie. Met dit geweldige stuk wagyu vlees ga je zeker iedereen verrassen.

Breng het vlees op smaak met zout en eventueel verse kruiden en braad het rondom aan. Daarna plaats je het vlees in de oven tot de gewenste kerntemperauur. Even rusten en daarna snijd je het vlees natuurlijk aan op tafel. Op de BBQ gebruik je de reverse sear methode om dit mooie stuk vlees te bereiden.

In ons assortiment hebben wij diverse soorten ribeye of het nu als steak is gesneden of aan stuk. Je kunt makkelijk het gewenste gewicht selecteren en toevoegen aan je winkelwagen.

Herkomst Australian wagyu ribeye roast

Het wagyu vlees uit Australië wat wij in ons assortiment hebben is afkomstig van Oakey Premium Wagyu. De runderen zijn 350 dagen graan gevoerd en hebben een gegarandeerde BMS score van tussen de 3 en 5. De runderen zijn 100% hormoon vrij. Het bedrijf is in 1988 ontstaan en heeft nog steeds als doelstelling om hoogwaardig wagyu rundvlees te produceren die betaalbaar is voor consumenten. Het Wagyu rundvlees is zoals ze het noemen een crossbreed. Dit wil zeggen dat het een kruising is tussen een volbloed Japanees Back en een Black Angus rund. Veel Wagyu vlees buiten Japan is een kruising tussen twee runderrassen. De smaak van Australische wagyu is intens en iets minder vet dan het vlees uit Japan. Mocht je geen liefhebber zijn van Japans Wagyu dan kunnen wij onze Australian wagyu ribeye roast zeker aanbevelen om eens te proberen.

Je Ribeye roast | wagyu Australisch eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,