Terug

Picanha | Angus | Uruguay

Picanha | Angus | Uruguay

31,50

€42 p/kgVanaf 700 - 800 gram
Picanha angus uit Uruguay van de meest natuurlijke veeteelt ter wereld! Dit vlees staat garant voor een geweldige smaak beleving.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Picanha van 100% Angus rundvlees zijn een waar genot voor liefhebbers van kwalitatief hoogwaardig vlees. Het vlees wordt verkregen van Hereford Angus ossen, een ras dat bekend staat om zijn malsheid en rijke smaakprofiel.

Het rundvlees van Pul® komt uit Uruquay, een klein land in Zuid-Amerika waar een manier van veeteelt generaties na generatie onveranderd is gebleven. Het vlees is uitsluitend afkomstig van Hereford ossen en is 100% puur natuur omdat en ze 24-30 maanden vrijelijk rondlopen op de haciënda’s die zo groot zijn als de provincie Utrecht. Ze worden niet bijgevoerd, maar leven op eigen kracht. Het Hereford ras heeft van nature een gezonde vetadering door het vlees, waardoor excellent van smaak!

Pul® Urugay Hereford Ecologisch Beef
Het merk Pul® is van zeer hoge kwaliteit en komt van een van de meest kritische rundvlees producerende bedrijven ter wereld met betrekking tot milieu èn diervriendelijkheid. De onderneming is een coöperatie van veehouders in het noordoosten van Uruguay. De natuurlijke manier van veeteelt is het gevolg van een cultuur die al eeuwen bestaat. Vanuit die achtergrond was het bijna vanzelfsprekend dat inmiddels 100 geselecteerde veehouders zonder noemenswaardige aanpassingen of verandering van hun veeteelttechnieken, in aanmerking kwamen voor certificering door Skal volgens de EU norm 2092/91. De Skal certificering geeft de mogelijkheid om een groot deel van de productie te voorzien van het EKO keurmerk.

De belangrijkste kenmerken:
– De meest natuurlijke veeteelt ter wereld.
– Uitsluitend Hereford ossen die op tweejarige leeftijd worden geslacht.
– Stringente selectieprocedures, zowel tijdens, voor en na de slacht.

Je Picanha | Angus | Uruguay eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,