Terug

Ossenhaas Spies Black Angus

Ossenhaas Spies Black Angus

19,95

€44 p/kg5 x 90 gram
Heerlijke, malse kant-en-klare ossenhaas spies met een pure vleessmaak, afkomstig van Black Angus runderen.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

Heerlijke, malse kant-en-klare ossenhaas spies met een pure vleessmaak, afkomstig van Black Angus runderen. Na het portioneren van de geselecteerde runderhazen, afkomstig van premium Black Angus als tournedos, blijven de punten en de koppen van de haas over. Ook deze delen van de haas zijn uitermate mals en fijn van structuur. Deze punten en de koppen worden in mooie blokjes (ca. 1,5 x 1,5 centimeter) gesneden en aan spiesen geregen. Heerlijke, malse kant-en-klare runderspiesen met een pure vleessmaak.

Herkomst

Aberdeen Angus runderen gedijen op weelderige open weiden waar ze vrij zijn om de zoetste grassen en wilde kruiden te vinden. Hun natuurlijke graasgewoonten geven een superieur smaakprofiel en malsheid aan hun rundvlees dat bekroond is. De runderen komen van kwaliteitsvolle familiebedrijven. Ze worden zorgvuldig geselecteerd, zodat de kwaliteit en consistentie van het rundvlees gegarandeerd is. Het Aberdeen Angus runderras is in de 19e eeuw gefokt in het oosten van Schotland. De runderen zijn heel herkenbaar doordat ze korte poten en hoornloos zijn. De kleur is zwart of rood. Je hebt dus black en red angus runderen. De meeste zijn echter zwart en staan bekend om de heerlijke smaak.

Dierenwelzijn

Kepak Group, de leverancier van dit rundvlees zet zich in om het hoogste niveau van dierenwelzijn te bieden. Dierenwelzijn staat bij hen voorop. Door sterke relaties te hebben met boeren en door gebruik te maken van expertise op het gebied van landbouw en dierenwelzijn zorgen zij ervoor dat zij alleen de hoogste kwaliteit runderen inkopen.

Bereiding ossenhaas spies

Een ossenhaas spies is natuurlijk bij uitstek geschikt voor op de BBQ maar ook om te bakken. Het bereiden van een ossenhaas spies is heel eenvoudig. Op de barbecue grill je het vlees rondom bruin boven de kolen met directe hitte. Wanneer het vlees reeds op kamertemperatuur is duurt de bereiding ongeveer 2 minuten per zijde. Dit is afhankelijk van de temperatuur van de barbecue. Grill de spiezen tot maximaal medium met een kerntemperatuur van maximaal 57 graden. In een pan bak je spiezen in een beetje olie of roomboter rondom bruin tot bijvoorbeeld medium. Eerst op een hoge temperatuur en daarna zet je het vuur lager tot de gewenste kerntemperatuur.

Je Ossenhaas Spies Black Angus eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,