Flat iron | Iers Wagyu
Flat iron | Iers Wagyu
€19,13
Maak zelf een keuze uit de beschikbare leverdag
BezorgingGratis thuisbezorgd
Bestellingen vanaf €100,-
Topkwaliteit vlees
Uit eigen vleesgroothandel
Vers ingevroren
Smaak & kwaliteitsgarantie
Tijdstip van leveren
Tussen 17 en 22 uur bezorgd
Verdere informatie
Een flat iron steak, welke gesneden is van het sukadestuk is erg mals. Dit vlees is vooral bekend als suddervlees. Maar als je dit vlees op een andere manier snijdt heb je een heel lekker stukje zacht vlees. De flat iron steak is het stuk vlees wat van de boven- en onderkant van de zeen in de sukade gesneden wordt. Voor een lekkere malse flat iron steak is het belangrijk om vlees van een goed vleesras te gebruiken. Vlees van Wagyu runderen wordt gezien als één van het meest malse ter wereld. Dit komt door het intramusculaire vet dat in het fluweelzachte vlees zit. Een flat iron steak eet je bijna ‘rare’. Net als met bijvoorbeeld bavette wordt het vlees een beetje taai als je het verder gaart dan medium rare!
Ierse Wagyu runderen zijn, zoals dat genoemd wordt een cross breed Wagyu ras. Het vlees van deze kruisingsdieren heeft iets andere karakteristieke eigenschappen dan 100% puur Japans Wagyu vlees. Echter is het nog steeds van hoge kwaliteit. Niet voor niets zijn enkele gouden award winnaars van de World Steak Challenge cross breed Wagyu.
Je Flat iron | Iers Wagyu eenvoudig besteld & geleverd
Zorgvuldig verpakt
Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.
Uniek in Nederland
Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.
Innoverende isolatie koelbox
Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maakt het een innoverende isolatie koelbox,