Terug

Entrecote | Jersey

Entrecote | Jersey

32,63

€145 p/kg200 - 250 gram
Entrecote is een heerlijk malse biefstuk met een lekker randje vet uit de rug.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

Entrecote is een biefstuk met een lekker randje vet gesneden uit de rug van een rund. Het randje vet zorgt voor smaak tijdens de bereiding. Het vlees van de entrecote is heerlijk mals doordat de spier niet veel heeft gewerkt.

Je kunt de entrecote het beste bakken in een boter tot medium. Bak de entrecote in een hete pan tot het vlees mooi verkleurd is. Zet daarna het vuur lager tot de gewenste garing van het vlees. Even laten rusten voor 5 minuten en serveer.

Jerseyrund

Onze entrecote Jersey is afkomstig van een Jerseyrund wat een runderras is. Het Jersey runderras is ontstaan op het Britse Kanaaleiland Jersey. Het rund is eenkleurig grijs-bruin. Het zijn kleine runderen met een hoogte van rond de 125 cm met een gewicht van 700 kg voor de stieren en de vrouwen rond de 400 kg. Jersey beef is nog niet echt bekend in Nederland maar in veel landen om ons heen wordt het steeds populairder. Het vet van een Jerseyrund is geel van kleur doordat het hogere gehaltes aan caroteen en vitamine D bevat. De gele kleur wordt intenser als de dieren vrij kunnen rondlopen en genieten van een grasrijk dieet en niet worden vetgemest.

 

Je Entrecote | Jersey eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,