Terug

Brisket graangevoerd Zuid-Amerika

Sale 50%

Brisket graangevoerd Zuid-Amerika

115,50 148,50
57,75 74,25

€22 p/kgVanaf 2500 - 3000 gram
Brisket, een geweldig stuk vlees om te bereiden low and slow op de BBQ!

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Brisket graangevoerd uit Zuid-Amerika is een mooi stuk vlees met een goede marmering. Brisket is een groot stuk vlees om langzaam te garen. Bij veel barbecue liefhebbers staat dit op de lijst om zeker een keer te bereiden. Het is niet het makkelijkste stuk vlees om te berieden en al helemaal niet snel klaar. Het kan wel 10 tot 12 duren voordat het vlees de kerntemperatuur heeft bereikt van 94 graden. Door de marmering blijft het vlees lekker mals tijdens de bereiding. Vaak wordt het vlees geïnjecteerd met bouillon om er zeker van te zijn dat het niet droog wordt tijdens de bereiding. Pak het vlees in tijdens de bereiding of spray het regelmatig zodat je dit voorkomt. Laat het vlees vervolgens een uur rusten en snijd tegen de draad in. Let op snijd in plakken van ongeveer 5 mm dik en geniet.

Onze brisket uit Zuid-Amerika is graangevoerd, wat zorgt voor een heerlijke smaak. Marineer het vlees 24 uur voor de bereiding met een lekkere dry-rub. Dit zorgt voor een heerlijke smaak aan het vlees en vergeet zeker niet op rookhout te gebruiken tijdens de bereiding.

Je Brisket graangevoerd Zuid-Amerika eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,