Terug

Black Angus ribeye 5×200 gram

Sale 25%

Black Angus ribeye 5×200 gram

49,00
36,75

5 x 200 gram
Heerlijke, malse ribeye steaks per vijf verpakt, afkomstig van Black Angus runderen.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Black angus ribeye uit Ierland is een fijn mals stuk vlees met de heerlijke smaak van het Black angus rund. Het vlees is afkomstig van de rib van het rund. Wij hebben de ribeye reeds gesneden als steaks van 200 gram zodat je ze makkelijk kunt bakken of grillen. De steaks zijn per stuk gevacumeerd waardoor je de hoeveelheid kunt pakken die je nodig hebt.

In ons assortiment hebben wij diverse soorten ribeye of het nu als steak is gesneden of aan stuk. Je kunt makkelijk het gewenste gewicht selecteren en toevoegen aan je winkelwagen.

Herkomst

Aberdeen Angus runderen gedijen op weelderige open weiden in Ierland, waar ze vrij zijn om de zoetste grassen en wilde kruiden te vinden. Hun natuurlijke graasgewoonten geven een superieur smaakprofiel en malsheid aan hun rundvlees dat bekroond is. De runderen komen van kwaliteitsvolle familiebedrijven. Ze worden zorgvuldig geselecteerd, zodat de kwaliteit en consistentie van het rundvlees gegarandeerd is. Het Aberdeen Angus runderras is in de 19e eeuw gefokt in het oosten van Schotland. De runderen zijn heel herkenbaar doordat ze korte poten en hoornloos zijn. De kleur is zwart of rood. Je hebt dus black en red angus runderen. De meeste zijn echter zwart en staan bekend om de heerlijke smaak.

Dierenwelzijn

Kepak Group, de leverancier van dit rundvlees zet zich in om het hoogste niveau van dierenwelzijn te bieden. Dierenwelzijn staat bij hen voorop. Door sterke relaties te hebben met boeren en door gebruik te maken van expertise op het gebied van landbouw en dierenwelzijn zorgen zij ervoor dat zij alleen de hoogste kwaliteit runderen inkopen.

Bereiding black angus ribeye

Ga je de black angus ribeye steak bereiden dan adviseren wij om deze eerst heet aan te bakken in een pan met roomboter. Dep vooraf het vlees droog met keukenpapier en breng op smaak met een beetje zout. Bak het vlees ongeveer 2 minuten per zijde tot deze mooi is verkleurd. Zet het vuur daarna lager en voeg eventueel verse kruiden toe. Keer het vlees nu regelmatig en zorg ervoor dat ook de zijkanten zijn dicht geschroeid. Bak het vlees tot medium-rare of medium. Voor medium-rare houd je een kerntemperatuur aan van rond de 52 graden en voor medium een temperatuur van 56 graden.

Je Black Angus ribeye 5×200 gram eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,