Terug

Black angus picanha | Argentinië

Black angus picanha | Argentinië

34,65

€33 p/kg
Een picanha vol van smaak omdat de picanha afkomstig is van black angus graan gevoerde runderen.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

De picanha, oftewel staartstuk is een geweldig stuk rundvlees om te bereiden op de BBQ. Je kunt er steaks van snijden of in zijn geheel bereiden. Met de black angus picanha uit Argentinië weet je zeker dat je een mooi stuk rundvlees serveert die vol van smaak is. De runderen worden graan gevoerd en zijn van het bekende Aberdeen Angus runderras.

Black Angus

Het Aberdeen Angus runderras is ontstaan in de 19e eeuw in het oosten van Schotland. Het zijn runderen met een schofthoogte tot 1,30 meter en hebben korte poten. De meeste runderen zijn zwart van kleur, vandaar de naam black angus. Er zijn echter ook rode dieren onder de naam red angus. Deze zijn echter minder bekend doordat het overgrote deel black angus is. De runderen zijn graan gevoerd en krijgen geen hormonen toegevoegd.

De blank angus picanha is voorzien van een mooie vetkap die het gehele vlees bedekt. Snijd tijdens de bereiding de vetkap kruiselings in zodat het vlees niet kromtrekt tijdens de bereiding. Op onze recepten pagina staan diverse recepten met picanha maar ook zeker hoe je deze het beste kunt bereiden. Voor de bereiding is er geen veschil tussen een black angus picanha en een ander runderras.

Wil je eens picanha op een andere manier dan in zijn geheel? Snijd er dan eens steaks van en rijg ze aan grote spiesen. Grill het vlees direct boven de kolen en draai regelmatig. Dit is de manier hoe het vaak wordt bereid in Brazilië. In Brazilië zijn ze net zo van de sauzen maar een heerlijke chimichurri past er natuurlijk perfect bij.

Je Black angus picanha | Argentinië eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,