Terug

Black Angus entrecote steak

Black Angus entrecote steak

11,55

€42 p/kgvanaf 250-350 gram
Een heerlijke entrecote steak afkomstig van het Black Angus rund.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

Black angus entrecote uit Ierland is een fijn mals stuk rundvlees met de heerlijke smaak van het Black angus rund. Entrecote is een biefstuk met een lekker randje vet uit de rug. Gesneden uit de rug van het dier, tussen de ribben. Wij hebben de entrecote reeds gesneden als steak zodat je deze alleen maar hoeft te bakken of grillen.

In ons assortiment hebben wij diverse soorten entrecote, of het nu als steak is gesneden of aan ‘t stuk. Je kunt makkelijk het gewenste gewicht selecteren en toevoegen aan je winkelwagen.

Herkomst

Aberdeen Angus runderen gedijen op weelderige open weiden in Ierland, waar ze vrij zijn om de zoetste grassen en wilde kruiden te vinden. Hun natuurlijke graasgewoonten geven een superieur smaakprofiel en malsheid aan hun rundvlees dat bekroond is. De runderen komen van kwaliteitsvolle familiebedrijven. Ze worden zorgvuldig geselecteerd, zodat de kwaliteit en consistentie van het rundvlees gegarandeerd is. Het Aberdeen Angus runderras is in de 19e eeuw gefokt in het oosten van Schotland. De runderen zijn heel herkenbaar doordat ze korte poten en hoornloos zijn. De kleur is zwart of rood. Je hebt dus black en red angus runderen. De meeste zijn echter zwart en staan bekend om de heerlijke smaak.

Dierenwelzijn

Kepak Group, de leverancier van dit rundvlees zet zich in om het hoogste niveau van dierenwelzijn te bieden. Dierenwelzijn staat bij hen voorop. Door sterke relaties te hebben met boeren en door gebruik te maken van expertise op het gebied van landbouw en dierenwelzijn zorgen zij ervoor dat zij alleen de hoogste kwaliteit runderen inkopen.

Bereiding black angus entrecote

Ga je de black angus entrecote steak bereiden? Dan adviseren wij om de steak eerst op kamertemperatuur te laten komen en 30 minuten voor de bereiding op smaak te brengen met een beetje zout.  Dep vooraf het vlees droog met keukenpapier. Bak het vlees ongeveer 2 minuten per zijde tot deze mooi is verkleurd in roomboter. Zet het vuur daarna lager en voeg zonnebloemolie en eventueel verse kruiden toe. Keer het vlees nu regelmatig en zorg ervoor dat ook de zijkanten zijn dicht geschroeid. Bak het vlees tot medium-rare of medium. Voor medium-rare houd je een kerntemperatuur aan van rond de 52 graden en voor medium een temperatuur van 56 graden.

Je Black Angus entrecote steak eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,