9.6/10
  • Kadobon INAMOOD
  • Recepten
  • Over ons
  • Onze klantenservice
Logo
  • Categorie kiezen
    • INAMOOD acties
      • Vlees aanbiedingen
    • Rundvlees
      • Bavette
      • Picanha
      • Ribeye
      • Entrecote
      • Ossenhaas
        • Tournedos
        • Ossenhaaspuntjes
      • Brisket
      • Diamanthaas
      • Tomahawk
      • Shortrib
      • Wagyu
        • Australische Wagyu
        • Japanse Wagyu
        • US Wagyu
      • T-bone Steak
      • Flank steak
      • Flat iron
      • Beef burgers
      • Tri tip
      • Longhaas
    • Varkensvlees
      • Procureur
      • Spare ribs
      • Boston butt
      • Buikspek
      • Iberico varken
      • Duroc varken
      • Nederlands varken
    • Gevogelte
      • Kip
      • Eend
    • Kalf
    • Lam
    • Vleespakket
      • Gourmetschotels
    • BBQ vlees
      • Steaks
      • Spareribs
      • Speklappen
      • Burgers
      • Worst
      • Spiesen
    • Dagelijks
      • Stoofvlees
      • Gehakt
      • Braadstuk
      • Gegaard
    • Vis
    • Wild
    • Asianfood
    • Vegetarisch
    • Kruiden & Sauzen
      • Rubs
      • Sauzen
    • BBQ- & Kookgerei
      • Accessoires
      • Kamado
      • Rookhout
      • Vleesthermometer
  • Inloggen
  • Bestellen
  • Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €70,-

  • Hoogwaardige kwaliteit. Dat proef je!

Categorieën

  • Categorie kiezen
    • INAMOOD acties
      • Vlees aanbiedingen
    • Rundvlees
      • Bavette
      • Picanha
      • Ribeye
      • Entrecote
      • Ossenhaas
        • Tournedos
        • Ossenhaaspuntjes
      • Brisket
      • Diamanthaas
      • Tomahawk
      • Shortrib
      • Wagyu
        • Australische Wagyu
        • Japanse Wagyu
        • US Wagyu
      • T-bone Steak
      • Flank steak
      • Flat iron
      • Beef burgers
      • Tri tip
      • Longhaas
    • Varkensvlees
      • Procureur
      • Spare ribs
      • Boston butt
      • Buikspek
      • Iberico varken
      • Duroc varken
      • Nederlands varken
    • Gevogelte
      • Kip
      • Eend
    • Kalf
    • Lam
    • Vleespakket
      • Gourmetschotels
    • BBQ vlees
      • Steaks
      • Spareribs
      • Speklappen
      • Burgers
      • Worst
      • Spiesen
    • Dagelijks
      • Stoofvlees
      • Gehakt
      • Braadstuk
      • Gegaard
    • Vis
    • Wild
    • Asianfood
    • Vegetarisch
    • Kruiden & Sauzen
      • Rubs
      • Sauzen
    • BBQ- & Kookgerei
      • Accessoires
      • Kamado
      • Rookhout
      • Vleesthermometer
  • Gratis thuisbezorgd

    Bestellingen vanaf €70,-

  • Topkwaliteit vlees

    Uit eigen vleesgroothandel

  • Vers ingevroren

    Smaak & kwaliteitsgarantie

  • Kies zelf je leverdag

    Bezorgd wanneer jij wilt

Home / Ribeye BBQ

Ribeye BBQ

Toont alle 3 resultaten

  • Ribeye grill steakhouse

    Ribeye | aan ‘t stuk

    €32 p/kgVanaf 600 - 700 gram
    €17,60
  • Ribeye steak Uruguay Inamood

    Ribeye steak | Uruguay | Grainfed

    €48,50 p/kgper 4 x 200 gram verpakt!
    €38,80
  • ribeye USA wagyu

    Ribeye | USA wagyu | BMS 9+

    €183 p/kgVanaf 150 - 200 gram
    €32,03

 

Ribeye op de bbq

Neem een mooie ribeye als je kiest voor de bbq. Rib eye bbq is een uitstekende combinatie. Er wordt weleens gedacht dat een ossenhaas de meest ideale steak is voor de barbecue, maar er gaat niets boven een hele ribeye op bbq. De verhouding tussen vet en vlees is perfect. Bereid je dit op de barbecue, dan krijg je een heerlijk sappig stuk vlees. Neem bij rib eye bbq het liefst een iets dikker stuk. En als je dan toch mag kiezen, zorg dan voor een exemplaar met veel dunne witte lijntjes door het vlees. Je weet dan zeker dat het tijdens de bereiding lekker sappig blijft. De lijntjes smelten wel weg, dus je hoeft niet bang te zijn dat je die nog terugziet op je bord

Bereiding hele ribeye op bbq

De rib eye bbq haal je van te voren uit de koelkast. Dep het vlees droog met wat keukenpapier. Het is belangrijk om hierbij niet te wrijven. Een beetje drukken om het oppervlakte vocht te verwijderen mag wel. Bij een ribeye op de bbq mag de kerntemperatuur ongeveer 160 of 170 graden zijn. Je legt het vlees altijd op het rooster aan de koele kant. Een temperatuur van ongeveer 52-54 graden is perfect als je kiest voor medium rare. Is de eerste kerntemperatuur bereikt, dan haal je de ribeye van de barbecue. Wikkel het vlees in een paar lagen aluminiumfolie. Zo blijft het goed op temperatuur. Vervolgens gril je het vlees zodat het een mooie korst krijgt. Regelmatig omkeren is natuurlijk noodzakelijk om een goede en gelijke garing te krijgen.

Wanneer is ribeye op de bbq klaar?

Je hele ribeye op bbq kan er nu vanaf. Je mag het vlees meteen aansnijden. De sappen hebben namelijk tijdens de rustperiode tussendoor meer dan genoeg tijd gekregen om zich goed te verdelen. Snijd de ribeye tegen de draad in en geniet van je verrukkelijke stukje vlees.

Altijd nieuwe recepten en aanbiedingen in je mailbox?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Wij focussen ons niet alleen op het verkopen van het stukje vlees, maar wij weten ook dat kwaliteit, gemak en een scherpe prijs tegenwoordig niet langer voldoende zijn. Ze zijn een vereiste.

  • Het Wargaren 33

    5397 GN Lith

  • +31 (0)6 82 53 69 52
  • klantenservice@inamood.nl

Reviews

Kiyoh

Informatie

  • Over ons
  • Klantenservice
  • Algemene voorwaarden
  • Verzenden & retourneren
  • Betaalmethoden
  • Afrekenen
  • Winkelmand
  • Mijn account

Mijn account

  • Account informatie
  • Contact
  • FAQ
  • Accountgegevens
  • Bestellingen

Vrienden van Inamood

© Copyright 2023 - Inamood B.V.

Made with ♥ by Digitale Bazen

  • Categorie kiezen
    • INAMOOD acties
      • Vlees aanbiedingen
    • Rundvlees
      • Bavette
      • Picanha
      • Ribeye
      • Entrecote
      • Ossenhaas
        • Tournedos
        • Ossenhaaspuntjes
      • Brisket
      • Diamanthaas
      • Tomahawk
      • Shortrib
      • Wagyu
        • Australische Wagyu
        • Japanse Wagyu
        • US Wagyu
      • T-bone Steak
      • Flank steak
      • Flat iron
      • Beef burgers
      • Tri tip
      • Longhaas
    • Varkensvlees
      • Procureur
      • Spare ribs
      • Boston butt
      • Buikspek
      • Iberico varken
      • Duroc varken
      • Nederlands varken
    • Gevogelte
      • Kip
      • Eend
    • Kalf
    • Lam
    • Vleespakket
      • Gourmetschotels
    • BBQ vlees
      • Steaks
      • Spareribs
      • Speklappen
      • Burgers
      • Worst
      • Spiesen
    • Dagelijks
      • Stoofvlees
      • Gehakt
      • Braadstuk
      • Gegaard
    • Vis
    • Wild
    • Asianfood
    • Vegetarisch
    • Kruiden & Sauzen
      • Rubs
      • Sauzen
    • BBQ- & Kookgerei
      • Accessoires
      • Kamado
      • Rookhout
      • Vleesthermometer
  • Kadobon INAMOOD
  • Recepten
  • Over ons
  • Onze klantenservice
  • Inloggen
×

Bestellen

Als je vóór 22:00 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.

Bezorgen

Onze producten worden ‘s ochtends door TRUNKRS bij ons opgehaald en vervoerd in goed geïsoleerde dozen met icepacks. Hierbij een overzicht van de leverdagen:

  • Maandag besteld = dinsdag geleverd
  • Dinsdag besteld = woensdag geleverd
  • Woensdag = donderdag geleverd
  • Donderdag besteld = vrijdag geleverd
  • Vrijdag besteld = maandag geleverd
  • Zaterdag besteld = maandag geleverd
  • Zondag besteld = maandag geleverd

Bezorgtijden

Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.

Berichtgeving

  1. Na verwerking van je betaling sturen wij een bevestigingsmail.
  2. Wanneer het pakket verzonden wordt ontvang je van ons een mail dat je bestelling klaar staat bij onze transporteur.
  3. Je ontvangt van onze transporteur Trunkrs in de middag een Track & Trace code met nadere informatie over je levering.

Uw bestelling ×

Geen producten in de winkelwagen.

×
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen Bekijk bestelling

Aanbevelingen

    Picanha | Heifer Gold €17,55
    Beef burgers €14,50
    Zuid – Amerikaans barbecue box €87,50
    Ossenhaas tournedos €48,50

Bestellen

Als je vóór 22:00 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.

Bezorgen

Onze producten worden ‘s ochtends door TRUNKRS bij ons opgehaald en vervoerd in goed geïsoleerde dozen met icepacks. Hierbij een overzicht van de leverdagen:

  • Maandag besteld = dinsdag geleverd
  • Dinsdag besteld = woensdag geleverd
  • Woensdag = donderdag geleverd
  • Donderdag besteld = vrijdag geleverd
  • Vrijdag besteld = maandag geleverd
  • Zaterdag besteld = maandag geleverd
  • Zondag besteld = maandag geleverd

Bezorgtijden

Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.

Berichtgeving

  1. Na verwerking van je betaling sturen wij een bevestigingsmail.
  2. Wanneer het pakket verzonden wordt ontvang je van ons een mail dat je bestelling klaar staat bij onze transporteur.
  3. Je ontvangt van onze transporteur Trunkrs in de middag een Track & Trace code met nadere informatie over je levering.