Kalfsentrecote | rosé | aan ‘t stuk
Kalfsentrecote | rosé | aan ‘t stuk
Niet op voorraad
Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd
BezorgingGratis thuisbezorgd
Bestellingen vanaf €100,-
Topkwaliteit vlees
Uit eigen vleesgroothandel
Vers ingevroren
Smaak & kwaliteitsgarantie
Kies zelf je leverdag
Tussen 17 en 22 uur bezorgd
Verdere informatie
De kalfsentrecote is een heerlijk magers stuk kalfsvlees met een dunne vetrand. Tijdens de bereiding smelt het vet en zorgt voor een heerlijke smaak aan het vlees. Entrecote wordt gesneden van de lende van het kalf.
De kalfsentrecote is afkomstig van Nederlandse rosékalveren en daardoor smaakvoller en iets steviger van structuur dan van blanke kalveren.
Bereiding kalfsentrecote
Wanneer je een kalfsentrecote bereid op de barbecue kun je het beste het vlees op een lage temperatuur garen tot een kerntemperatuur van 46 graden. Daarna even heet af grillen boven directe hitte.
Op het fornuis bak je de entrecote in boter eerst even aan tot het vlees mooi verkleurd is. Leg de kalfsentrecote daarna in een ovenschaal en gaar tot medium (56 graden).
Kalfsentrecote
Kalfsentrecote is afkomstig van jonge runderen. De dieren zijn maximaal een jaar oud. Dit vlees, dat gesneden wordt van de dunne lende, heeft een bijzonder fijne structuur en is extra mals. Kalfsentrecote bevat slechts zeer weinig vet en is rijk aan verschillende belangrijke voedingsstoffen. Het product is op diverse manieren te bereiden en eigenlijk smaakt het altijd goed. Je kiest het liefst voor kalfsentrecote bakken? Of zet je op een mooie zomerdag toch liever de barbecue aan om dit vlees te bereiden? Gebruik dan dezelfde manier van bereiding als dat je zou doen bij een biefstukje.
Kalfsentrecote bakken
Dit vlees is voorzien van een klein randje vet aan de buitenkant. Ga je de kalfsentrecote bakken, houd daar dan rekening mee. Bak het vlees eerst op deze vetrand en vervolgens aan beide kanten. Je kunt het op dezelfde manier als biefstuk bereiden in de koekenpan. Strooi het zout al voor het bakken op de entrecote. Doe dit kort van te voren, zodat er geen vochtverlies op kan treden. Wil je een perfect stukje vlees serveren, verhit dan eerst de pan door en door. Kies het liefst voor een pan met een vrij dikke bodem. Warm de boter op en leg de entrecote pas in de pan als al het schuim weg is. Ongeveer 5 minuten bakken is voldoende.
Kalfsentrecote prijs
Je hebt nu vast en zeker een antwoord op de vraag wat is kalfsentrecote. Ook kun je aan de slag met de bereiding van de kalfsentrecote. Nu ben je nog benieuwd naar de kalfsentrecote prijs? Kies bij het bestellen van dit vlees wel voor een echte slager. Bij Inamood profiteer je van een goede kwaliteit en als het gaat om de kalfsentrecote prijs, betaal je bij ons nooit te veel.
Kalfsentrecote | rosé | aan ‘t stuk | Recepten
Productgegevens
Productomschrijving | Kalfsvlees, diepvries |
---|---|
Ingrediënten | 100% kalfsvlees |
Allergenen | Nee |
Voedingswaarde per 100 gram | Energie 629kJ/150kcal, Vetten 7,2g waarvan verzadigde vetzuren 2,7g, Koolhydraten 0g waarvan suikers 0g, Eiwitten 21,4g, Zout 0,13g |
Bewaren | Bewaartemperatuur max. -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Na ontdooiing gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 24 uur consumeren. |
Bereiden | Product door en door verhitten. |
Kies je gewenste gewicht | 600 – 700 gram, 700 – 800 gram, 800 – 900 gram, 900 – 1000 gram, 1000 – 1100 gram, 1100 – 1200 gram, 1200 – 1300 gram, 1300 – 1400 gram |
Dit vonden anderen van dit product
Je Kalfsentrecote | rosé | aan ‘t stuk eenvoudig besteld & geleverd
Zorgvuldig verpakt
Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.
Uniek in Nederland
Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.
Innoverende isolatie koelbox
Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,