Chateaubriand recept
Toont alle 2 resultaten
Chateaubriand recept
Jij zoekt naar een chateaubriand recept? Ga je de chateaubriand bereiden op de barbecue? Houd er in dat geval goed rekening mee dat je te maken hebt met een redelijk dik en groot stuk vlees. Het is daarom, ongeacht welk chateaubriand recept je kiest, belangrijk om het vlees te garen op twee verschillende warmtezones. Wordt het bij jou geen chateaubriant recept dat geschikt is voor de barbecue? Je gaat voor de oven of de pan? Ook dan is het zeker mogelijk om een perfect recept chateaubriand stroganoff te vinden.
Malse smaak van chateaubriand
Je hebt zin om te beginnen met je recept chateaubriand stroganoff? Dat is zeer goed te begrijpen. Je hebt met dit product namelijk een perfect stukje vlees in huis. Kenners weten dat de smaak bijzonder mals is. Dat heeft alles te maken met de plek waar dit vlees vandaan komt. Er is weinig arbeid verricht met dit vlees, dus er zijn weinig spieren. Geniet daarom van de malsheid van chateaubriand. Welk chateaubriant recept je ook kiest, als je de verschillende stappen goed opvolgt, dan moet het goed komen.
Recept chateaubriand stroganoff
Het is tijd voor chateaubriand bereiden? Je hebt het chateaubriand recept bij de hand? Weet je wat stroganoff betekent? Mensen geven er allerlei betekenissen aan, maar eigenlijk betekent het vooral in dunne reepjes gesneden rundvlees. Als je er klaar voor bent, pel en snipper dan eerst een paar uien. Bak ze in de koekenpan en roer er wodka en tomatenpuree doorheen. Daarna voeg je cayennepeper, rode wijn, warm water en een bouillontablet toe. Laat de saus niet meer koken en voeg slagroom toe. Nu laat je het geheel even licht binden. In een andere pan verhit je de stukjes vlees. Aan beide zijden 5 minuten is voldoende. Serveer het vlees op mooie voorverwarmde borden en giet de saus er overheen.