Terug

Maminha | wagyu Australisch

Maminha | wagyu Australisch

67,50

€50 p/kgVanaf 700 - 800 gram

Niet op voorraad

Een heerlijke wagyu tri tip rechtstreeks uit Australië, die moet je natuurlijk een keer geproefd hebben.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Australian wagyu tri tip is een geweldig stuk rundvlees met een intense marmering wat je in steaks kan snijden, maar de tri tip of anders genoemd maminha komt pas echt tot zijn recht als hij in zijn geheel wordt gegrild. In het Nederlands ook wel het liesstuk genoemd.

Het vlees is voorzien van een mooie marmering wat gaat smelten tijdens de bereiding. Het is daarom belangrijk om het vlees langzaam te garen. Dit kan natuurlijk op de barbecue maar ook zeker in de oven.

Herkomst Australian wagyu tri tip

Het wagyu vlees uit Australië wat wij in ons assortiment hebben is afkomstig van Oakey Premium Wagyu. De runderen zijn 350 dagen graan gevoerd en hebben een gegarandeerde BMS score van tussen de 3 en 5. De runderen zijn 100% hormoon vrij. Het bedrijf is in 1988 ontstaan en heeft nog steeds als doelstelling om hoogwaardig wagyu rundvlees te produceren die betaalbaar is voor consumenten. Het Wagyu rundvlees is zoals ze het noemen een crossbreed. Dit wil zeggen dat het een kruising is tussen een volbloed Japanees Back en een Black Angus rund. Veel Wagyu vlees buiten Japan is een kruising tussen twee runderrassen. De smaak van Australische wagyu is intens en iets minder vet dan het vlees uit Japan. Mocht je geen liefhebber zijn van Japans Wagyu dan kunnen wij onze Australian wagyu tri tip zeker aanbevelen om eens te proberen.

Je Maminha | wagyu Australisch eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,