Lamsbout met been
Lamsbout met been
€46,80
Maak zelf een keuze uit de beschikbare leverdag
BezorgingGratis thuisbezorgd
Bestellingen vanaf €100,-
Topkwaliteit vlees
Uit eigen vleesgroothandel
Vers ingevroren
Smaak & kwaliteitsgarantie
Tijdstip van leveren
Tussen 17 en 22 uur bezorgd
Verdere informatie
Voor onze lamsbout is gekozen voor de bout van Nieuw-Zeelands lam om zijn hoge kwaliteit. De bout bevat een bilpijp. Dit heeft als voordeel dat het een mooie, uniforme bout is waardoor deze gelijkmatig gaart. Daarnaast bevat de bilpijp merg, wat tijdens de bereiding extra smaak aan het vlees geeft. Snijd de bilpijp er dus bij voorkeur na bereiding pas uit of bind de lamsbout, als je de bilpijp er voor bereiding uit haalt, op tot een gelijkmatig stuk vlees.
Lamsbout van Inamood
Inamood is een nieuw en eigentijds vleesmerk met écht onderscheidend vermogen. Wij focussen ons niet alleen op het verkopen van het stukje vlees, maar wij weten ook dat kwaliteit, gemak en een scherpe prijs tegenwoordig een vereiste zijn. Online vlees kopen bij INAMOOD is niet zoals bij een andere online slager. Van tot aan huis geleverd tot aan je vork, er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je heerlijk vlees van hoogwaardige kwaliteit thuis geleverd krijgt.
Lamsbout komt van achterbout
Lamsbout wordt gesneden van de achterbout van het lam. Je kunt dit vlees het beste aan een stuk braden. Hierboven beschreven we al dat je de bout kunt bereiden zonder been, maar het kan natuurlijk ook met been. Sommige mensen beweren dat lamsbout met been beter van smaak is. Wil je dit product in een stuk bereiden, reken dan op 25 minuten braadtijd voor 500 gram vlees. Voor elke 500 gram extra, komt er ongeveer 20 minuten bereidingstijd bij.
Lamsschouder bbq langzaam garen
Kies je voor lamsbout bbq, ook dan is een langzame garing het beste. Het vlees blijft hierdoor goed sappig en mals. Ga je lamsschouder BBQ bereiden, maak dan van te voren een passende marinade. Een absolute aanrader bij lamsbout BBQ is een marinade van rode wijn en kruiden. Laat het vlees hier gerust 2 dagen in marineren. Is het uiteindelijk tijd voor lamsschouder BBQ, grill dan indirect. Na een uurtje of 2 is het lamsvlees gaar. De kerntemperatuur dient tussen de 55 en de 57 graden te zijn. Nodig gerust je vrienden uit, want dit wordt een overheerlijke maaltijd.
Lamsbout zonder been
Bij veel mensen is lamsbout zonder been erg populair. Lamsbout BBQ is altijd een goede optie en verder is dit vlees redelijk mager. Ook op andere manieren is lamsbout zonder been gemakkelijk te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan een bereiding in de oven. Dit vlees komt van de bil van het lam en is dun van draad. Zonder been kun je het heel eenvoudig trancheren. Kies je ervoor om het vlees te bereiden als rollade, dan heeft hij aan de buitenkant nog een mooi vetrandje. Terwijl hij van binnen juist mager is.
Lamsbout met been bereiden | Video
Productgegevens
Productomschrijving | Lamsvlees, diepvries |
---|---|
Ingrediënten | 100% lamsvlees |
Allergenen | Nee |
Voedingswaarde per 100 gram | Energie 727kJ/174kcal, Vetten 10,8g waarvan verzadigde vetzuren 4,4g, Koolhydraten 0g waarvan suikers 0g, Eiwitten 19,2g, Zout 0,15g |
Bewaren | Bewaartemperatuur max. -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Na ontdooiing gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 24 uur consumeren. |
Bereiden | Product door en door verhitten voor gebruik. |
Kies je gewenste gewicht | 1100 – 1300 gram, 1300 – 1500 gram, 1500 – 1700 gram, 1700 – 1900 gram, 1900 – 2100 gram, 2100 – 2300 gram, 2300 – 2500 gram |
Dit vonden anderen van dit product
Je Lamsbout met been eenvoudig besteld & geleverd
Zorgvuldig verpakt
Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.
Uniek in Nederland
Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.
Innoverende isolatie koelbox
Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maakt het een innoverende isolatie koelbox,