Terug

Butcher paper 73 cm x 30 m

Butcher paper 73 cm x 30 m

23,95

1 stuk
Butcher paper is ideaal om vlees tijdens een low and slow sessie sneller te garen zonder dat het gaat stomen.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

Butcher paper is ideaal om jou stuk vlees sneller te garen tijdens een low and slow sessie op de barbecue of voor in de oven. Het butcher paper zorgt er namelijk voor dat er geen warmte weg kan tijdens de bereiding uit het vlees. Hierdoor blijft het vlees tijdens een lange bereiding sappig maar de buitenkant blijft krokant. Dit omdat butcher paper kan ademen en stoom door het papier naar buiten kan. Ons slagerspapier heeft een breedte van 73 centimeter en heeft een lengte van 30 meter. Hierdoor kun je heel wat sessies doen en het is altijd handig om in huis te hebben.

Butcher paper vs aluminiumfolie

Zoals beschreven is het grote voordeel van slagerspapier dat het gewoon kan ademen en je het vlees niet gaat stomen zoals met aluminiumfolie. Het voordeel is dat je de bereidingstijd verkort wanneer je het vlees niet inpakt. Echter wanneer je gebruik maakt van aluminiumfolie verkort je de bereiding meer. Het nadeel van aluminiumfolie is dat het vlees wordt gestoomd in zijn eigen vocht doordat het geheel gesloten is. Dit is met butcher paper niet het geval. Je korst blijft mooi krokant of zoals ze het zeggen in de barbecue wereld. Je krijgt een geweldige bark op je stuk vlees. Dit is niet het geval met aluminiumfolie.

De mening zijn verdeeld over wat beter is en wat niet. Probeer het en proef het verschil is onze mening. Je kunt slagers papier voor diverse soorten vlees gebruiken. Denk dan vooral aan stukken vlees die een lange bereidingstijd nodig hebben zoals spareribs, procureur voor pulled pork en bijvoorbeeld de beef hammer.

Je Butcher paper 73 cm x 30 m eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,